Reforma_integral_casa_Breda_01 - RenoReformae

Reforma Integral de casa a Breda (Octubre 2017) | RenoReformae

RenoReformae com empresa especialitzada en reformes en general a Girona i Barcelona,  ha iniciat la reforma integral d’una casa a Breda (Baix Montseny).

Les obres encarregades pels clients consisteixen en un projecte de reformar integral de la casa, que contempla integrar la cuina amb el menjador, amb un disseny actual de cuina oberta al menjador, actualizar els banys, substituir els tancaments actuals de les finestres i balconeres de fusta per uns tancaments d’alumni més eficients energèticament, col·locació de parquet, fer una neteja de cara amb treballs de pintura i altres treballs varis per millorar l’estètica, disseny i funcionalitat dels espais que té aquesta casa de Breda als peus del Montseny.

Properament, anirem publicant fotos de les diferents fases del projecte, dins del nostre portfolio de projectes.

Reforma_cuina_Sant_Celoni_02

Reforma Integral de Cuina a pis de Sant Celoni (Setembre 2017) | RenoReformae

RenoReformae ha finalitzat la reforma integral d’una cuina a Sant Celoni (Vallès Oriental) en la que s’ha fet un nou paviment i enrajolat de parets amb rajola porcellànica rectificada per minimitzar les juntes i s’ha instal·lat un mobiliari de cuina estratificat d’alta pressió acabat blanc brillant, amb il·luminació LED sota mobles alts i combinat amb una encimera de quars de color blanc. Veureu més fotografies a l’apartat “projectes” del web RenoReformae.

 

Local_Disseny_Confeccio_Roba_Girona_01 - RenoReformae

Nou Local de Disseny i Confecció de Roba a la província de Girona (Setembre 2017) | RenoReformae

RenoReformae ha finalitzat les obres d’adequació d’un local per a la formació d’un espai de disseny i confecció de roba infantil per a una empresa internacional a la província de Girona. El paviment escollit és formigó polit i cristal·litzat, la il·luminació és mitjançant campanes de LED penjades del sostre i les divisions interiors són mampares de vidre amb perfileria de fusta. Veure més fotografies a l’apartat “projectes” del nostre web.

 

 

Reforma Banyera Dutxa Parlva 02 - RenoReformae

Substitució de Banyera per Plat de Dutxa a casa de Parlavà (Baix Empordà) (Setembre 2017) | RenoReformae

RenoReformae ha quasi finalitzat amb la reforma per substituir la banyera existent per un plat de dutxa de resines en color blanc polar. Només faltarà la instal·lació de la mampara de vidre.

Reforma Banyera Dutxa Parlava - RenoReformae

Substitució de Banyera per Plat de Dutxa a casa de Parlavà (Baix Empordà) (Setembre 2017) | RenoReformae

RenoReformae ha començat una reforma per substituir una banyera per un plat de dutxa d’una casa de Parlavà (Baix Empordà). La fotografia correspon a l’estat anterior a la intervenció de RenoReformae.

reforma integral cuina pis Sant Celoni - agost 2017 - RenoReformae

Reforma Integral de Cuina a pis de Sant Celoni (Agost 2017) | RenoReformae

RenoReformae ha iniciat la reforma integral d’una cuina a Sant Celoni (Vallès Oriental). La fotografia mostra que ja s’ha enderrocat el paviment i l’enrajolat de les parets i queda pendent la formació de regates per adaptar les instal·lacions a la nova distribució.

 

Reforma Integral Cuina Llagostera - Acabat_06 - RenoReformae

Reforma Integral de Cuina a pis de Llagostera (Agost 2017) | RenoReformae

RenoReformae ha acabat la reforma integral d’una cuina a Llagostera (Girona), en la que també s’ha enderrocat un envà per fer un sol espai de cuina-menjador-estar i s’ha substituït la finestra per una d’alumini amb trencament de pont tèrmic i vidre doble.

L’acabat escollit pel mobiliari de cuina és un estratificat d’alta pressió acabat blanc mate amb tiradors ocults i perfil gola recte, amb portes i calaixos amb tancament esmorteït, tot combinat amb una encimera de quars. S’ha integrat el frigorífic, rentavaixelles i rentadora i s’ha ocultat la caldera dins d’un dels armaris alts. Podeu veure més fotografies a l’apartat “Projectes” de la web www.renoreformae.com.

 

Cuina a pis Sant Feliu de Guíxols 02 - RenoReformae

Mobiliari de Cuina a pis de Sant Feliu de Guíxols (Agost 2017) | RenoReformae

RenoReformae ha acabat amb la instal·lació d’una cuina nova i electrodomèstics dins la reforma integral de dos pisos convertit en un aexecutada pel departament d’obres de OSG Serveis Grup  a  Sant Feliu de Guíxols.
La cuina és acabada amb lacat blanc mate sense tiradors combinant el model amb “uñero” per mobles baixos i model llis amb push per mobles alts, aplacats de fusta natural de roure envernissada i taulells de quars blanc.
Trobareu més fotografies a l’apartat “Projectes“.

Reforma ampliació casa a Riells i Viabrea - RenoReformae

Ampliació de Casa a Riells i Viabrea (La Selva) (Juliol 2017) | RenoReformae

RenoReformae està a punt de finalitzar amb els treballs de reforma i ampliació d’una casa a Riells i Viabrea. Acabats ja amb la paleteria, lampisteria i aplacats, només falta la pintura.

Reforma Integral Cuina Llagostera - Mobiliari - RenoReformae

Reforma Integral de Cuina a pis de Llagostera (Juliol 2017) | RenoReformae

RenoReformae avança amb la reforma integral de la cuina d’un pis de Llagostera! Un cop acabades la paleteria, lampisteria, falsos sostres i enguixats, RenoReformae està muntant el mobiliari de la cuina.

Reforma integral pis a l'Estartit (Costa Brava) - RenoReformae

Reforma Integral de pis a l’Estartit (Costa Brava) (Juliol 2017) | RenoReformae

RenoReformae segueix amb els treballs de la reforma integral d’un pis a l’Estartit (Costa Brava). A la fotografia veiem el nou plat de dutxa i el nou enrajolat del quarto de bany.

Reforma passadissos Escola Lloret de Mar - RenoReformae

Reforma de passadissos a Escola de Lloret de Mar (Juliol 2017) | RenoReformae

RenoReformae està a punt de finalitzar amb els treballs de substitució dels arrambladors de fusta DM ignífug als passadissos d’una escola de Lloret de Mar.

Reforma Integral Cuina Llagostera - Enderrocs - RenoReformae

Reforma Integral de Cuina a pis de Llagostera (Juliol 2017) | RenoReformae

RenoReformae comença la setmana amb la reforma integral d’una cuina a un pis de Llagostera. La fotografia correspon a la fase d’enderrocs.

Reforma Integral Cuina Llagostera - Proposta - RenoReformae

Reforma Integral de Cuina a pis de Llagostera (Juny 2017) | RenoReformae

RenoReformae ha signat una nova reforma! Aquesta és la proposta escollida per la reforma integral de la cuina d’un pis de Llagostera, sense tiradors, amb acabats blanc mate i encimera de quars. Al obrir la cuina al menjador, s’ha optat per instal·lar el frigofífic combi, el rentavaixelles i la rentadora integrats.

Instal·lació parquet casa Vidreres - RenoReformae

Instal·lació de Parquet a Casa de Vidreres (Juny 2017) | RenoReformae

RenoReformae ha acabat amb la instal·lació del parquet laminat flotant a una casa de Vidreres. El parquet escollit és de color roure combinat amb sòcols de color blanc mate. Veureu més fotografies a l’apartat “Projectes” de la web RenoReformae.cat

Reforma ampliació casa a Riells i Viabrea - RenoReformae

Ampliació de Casa a Riells i Viabrea (La Selva) (Juny 2017) | RenoReformae

RenoReformae ja ha executat els treballs d’enguixat i després de col·locar aïllament tèrmic al paviment, està formant una base de morter per la col·locació del paviment de gres.

Reforma integral pis a l'Estartit (Costa Brava) - RenoReformae

Reforma Integral de pis a l’Estartit (Costa Brava) (Juny 2017) | RenoReformae

RenoReformae també avança amb els treballs de reforma integral d’un pis a l’Estartit (Costa Brava). La fotografia corresponen als treballs de col·locació d’un nou paviment de gres imitació de parquet, col·locat a espiga.

Reforma ampliació modular casa a Girona - RenoReformae

Ampliació a Casa de Girona (Juny 2017) | RenoReformae

RenoReformae avança amb els treballs d’ampliació d’una casa a Girona. Després de desmuntar la coberta, s’ha impermeabilitzat el forjat amb làmina EPDM i s’ha començat a construir el forjat sanitari de fusta per a rebre la nova planta pis de construcció modular de fusta, conjuntament amb l’empresa Genial Houses.

Instal·lació parquet casa Vidreres - RenoReformae

Instal·lació de Parquet a Casa de Vidreres (Juny 2017) | RenoReformae

RenoReformae ha començat amb la instal·lació d’un parquet laminat flotant a una casa de Vidreres. A la fotografia podeu veure l’estat previ i durant els treballs.

Reforma ampliació modular casa a Girona - RenoReformae

Ampliació de Casa a Girona (Juny 2017) | RenoReformae

RenoReformae està intervenint en els treballs d’ampliació d’una casa. La fotografia correspon als treballs de desmuntatge de la coberta i adaptació de la planta baixa existent per a la nova construcció d’una planta pis mitjançant un sistema modular de fusta, conjuntament amb l’empresa Genial Houses.

Reforma Cuina Girona - RenoReformae

Reforma de Cuina a Girona (Maig 2017) | RenoReformae

RenoReformae va finalitzar les obres de reforma de la cuina d’un pis a Girona. Trobareu més fotografies del resultat a l’apartat “Projectes” de la web RenoReformae.cat.

Reforma ampliació casa a Riells i Viabrea - RenoReformae

Ampliació de Casa a Riells i Viabrea (La Selva) (Maig 2017) | RenoReformae

RenoReformae també està portant a terme l’ampliació d’una casa a Riells i Viabrea (La Selva). RenoReformae ja ha fet els treballs d’enderroc i formació de regates per passos d’instal·lacions.

Reforma integral pis a l'Estartit (Costa Brava) - RenoReformae

Reforma Integral de pis a l’Estartit (Costa Brava) (Maig 2017) | RenoReformae

RenoReformae ha començat amb la reforma integral d’un pis a l’Estartit (Costa Brava). La fotografia correspon a la fase d’enderrocs i formació de regates per a la modificació i ampliació de les instal·lacions.

Reforma Local Oficines Girona - RenoReformae

Noves Oficines i Laboratoris a Girona (Maig 2017) | RenoReformae

RenoReformae ha finalitzat les obres d’adequació d’un local per a noves oficines i laboratoris a la província de Girona. Trobareu més fotografies del resultat a l’apartat “Projectes” de la web RenoReformae.cat.

Cuina a pis Sant Feliu de Guíxols - RenoReformae

Mobiliari de Cuina a pis de Sant Feliu de Guíxols (Abril 2017) | RenoReformae

RenoReformae està intervenint en el projecte de la cuina d’una obra de reforma total executada per OSG Serveis Grup i aquesta és la cuina escollida pel client. Es tracta d’una cuina amb acabat lacat mate, sense tiradors en combinació d’un model “uñero” per portes i calaixos inferiors i model llis amb push per les portes superiors, aplacats de fusta natural i taulells de quars blanc.

Reforma integral cuina pis Girona - RenoReformae

Reforma Integral de Cuina a pis de Girona (Març 2017) | RenoReformae

RenoReformae ja ha finalitzat la reforma integral de la cuina d’una pis a Girona. Aquest és el resultat!

Reforma cuina Sant Celoni - RenoReformae

Reforma Integral de Cuina a pis de Sant Celoni (Març 2017) | RenoReformae

RenoReformae ha treballat per crear aquesta proposta de distribució per a una reforma integral d’una cuina a Sant Celoni. Els acabats de la cuina escollits en aquesta reforma són blanc brillant per les portes i calaixos, tiradors horitzontals d’alumini acabat mate i taulell de treball i sòcols de quars blanc.

 

Reforma Cuina Girona - RenoReformae

Reforma de Cuina a Girona – Març 2017 | RenoReformae

RenoReformae com empresa especialitzada en reformes integrals a Girona i Barcelona,  comencem amb el projecte de reforma i la instal·lació d’una cuina a per uns clients de Girona!

La fotografia correspon a l’estat previ a la intervenció de RenoReformae, qui portarà l’aigua calenta fins a l’aixeta de la cuina, formarà un nou punt d’aigua i desguàs pel rentavaixelles i també ampliarà la instal·lació elèctrica de la la nova cuina amb l’addició de nous punts d’endoll, per als petits electrodomestics que habitualment es trobem a la cuina.

RenoReformae també instal·larà els mobles de cuina i electrodomèstics escollits pel client.

Substitució de Banyera per Plat de Dutxa Salt - RenoReformae

Substitució de Banyera per Plat de Dutxa a pis de Salt (Febrer 2017) | RenoReformae

RenoReformae ja ha acabat amb les feines de substitució d’una banyera per un plat de dutxa a un pis de Salt. Acordat amb el client, RenoReformae ha instal·lat un plat de dutxa de resines acabat de color blanc, combinat amb una rajola ceràmica de color blau i una mampara de dutxa de vidre serigrafiat.

Reforma Cuina Girona Proposta - RenoReformae

Reforma de Cuina a Girona (Febrer 2017) | RenoReformae

RenoReformae us mostra la proposta escollida pel client per la instal·lació d’una nova cuina a Girona.

Reforma Banyera Dutxa Salt Enderroc - RenoReformae

Substitució de Banyera per Plat de Dutxa a pis de Salt (Febrer 2017) | RenoReformae

RenoReformae ha començat una reforma per substituir una banyera per un plat de dutxa d’un pis a Salt. El primer matí RenoReformae ha protegit els elements del bany a conservar, ha tret la banyera i ha repicat l’enrajolat.

parquet gres

Parquet ceràmic – Febrer 2017 –

El parquet de gres porcelànic tracta d’un paviment ceràmic que imita les textures de la fusta natural. Aquesta solució ens dóna la calidesa visual del parquet de fusta amb els avantatges del paviment ceràmic, de manera que podrem tenir aquest tipus de paviment en zones humides com quartos de bany o cuines sense preocupar-nos del seu manteniment. Font fotografia: www.porcelanosa.com

Reforma integral de bany i cuina a Sant Feliu de Guíxols – Febrer 2017 –

Aquest mes de Febrer hem començat amb la reforma integral de bany i cuina a un habitatge situat a Sant Feliu de Guíxols. Estem treballant amb els enderrocs.

Reforma integral de cuina a Santa Coloma de Farners – Gener 2017 –

Aquest mes de gener vam començar la reforma integral d’una cuina a Santa Coloma de Farners i ara ja estem acabant el muntatge del mobiliari. En aquest cas, la clienta es va decidir per una combinació de colors blanc i granat en acabat brillant.

led cuina

Il·luminació per mobiliari de cuina – Gener 2017 –

Aquest any 2017 ens porta novetats en il·luminació per a mobles de cuina!

El nostre fabricant, Cuines Pino, ens presenta un nou concepte d’il·luminació per a mobles baixos mitjançant làmpades LED. Està disponible per a mobles d’amplada de 60 cm, 90 cm i 120 cm.

Reforma integral de cuina a Santa Coloma de Farners – Gener 2017 –

Aquest principi d’any, comencem amb la reforma integral d’una cuina situada a Santa Coloma de Farners.

Reforma integral cuina pis Girona - RenoReformae

Reforma Integral de Cuina a pis de Girona | RenoReformae

Aquesta és la proposta de distribució de la nova cuina realitzada per RenoReformae i aprovada pel client. Es tracta d’una cuina sense tiradors amb sistema gola i acabat blanc brillant per portes i calaixos amb combinació de Silestone color gris Expo i aigüera Poalgi  de color blanc i d’instal·lació sota taulell.

Reforma integral de cuina a Palamós – Desembre 2016 –

La reforma integral de la cuina de Palamós ja està molt avançada, resten alguns detalls i treballs de pintura.

Reforma integral de cuina a Les Preses – Desembre 2016 –

Reforma integral de cuina acabada. Els propietaris estan molt contents amb el resultat final.

Reforma integral de cuina a Les Preses – Desembre 2016 –

Aquesta setmana hem començat amb la reforma integral d’una cuina situada a Les Preses. Ja tenim els enderrocs i les instal·lacions realitzades. En aquests moments, acabem de col·locar un nou paviment de gres ceràmic i procedim a emmassillar les parets enrajolades.

Línia 972 23 63 19
Oficina Central i Magatzem info@renoreformae.com
Delegació Costa Brava info@renoreformae.com
Delegació Garrotxa info@renoreformae.com
Delegació Gironès info@renoreformae.com
Delegació Osona info@renoreformae.com
with Nodus.Cat support

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies