Cuines i Banys | Projecte de Reforma parcial de cuina, bany i rentador en un pis de Salt (Girona) | Disseny 3D | Novembre 2018

Salt.- RenoReformae com empresa especialitzada en reformes en general, reforma de cuines i banys a Girona i Barcelona,  hem fet la proposta renderitzada en 3D d’una cuina, un bany i el rentador d’un pis de Salt (Girona). El client ha donat el vist i plau, i està previst que comencem amb la reforma parcial de la cuina, el bany i el rentador al Gener de 2019.

Demana un Pressupost Demana un Pressupost

El client privat que ens arriba per recomanació d’un treballador de la casa que va fer una petita reforma fa un any, ens ha donat el vist i plau al projecte presentat en 3D que han dissenyat els nostres dissenyadors de cuines i banys moderns. Gràcies a la proposta en 3D feta per Reno Reformae, el client s’ha fet amb la idea de com quedarà la seva cuina, el bany i el rentador per al 2019 un cop feta i reforma.

Reforma parcial d’una cuina a Salt

Aquesta reforma no és una reforma integral, però gairebé. Per fer aquesta reforma de cuina a Salt, que juntament amb la reforma del safareig i el bany seran necessàries  6 setmanes aproximadament. S’haurà arrencat tot el mobiliari de cuina i els  electrodomèstics antics.  L’enrajolat actual  de les parets és manté per considerar-lo que conjuntarà molt bé amb el nou mobiliari proposat pels dissenyadors de Reno Reformae. Es farà una petita adaptació de les instal·lacions existents d’electricitat, gas, aigua sanitària i desguàs  per a la nova distribució.

Un cop retirat el mobiliari de cuina i el taulell, s’aprofitarà per pavimentar a sobre del gres existent. El paviment nou triat  per la propietat és un paviment de gres de color gris amb aigües que imiten el formigó, les peces són de 60 x 60 centímetres i elevarà el terra un centímetre i mig aproximadament. La porta de la cuina, serà rebaixada a la nova cota del paviment per la qual cosa els nostres fusters faran un tall inferior a la mateixa. Es pintarà el sostre de la cuina en color blanc.

Es farà la instal·lació del nou mobiliari de cuina, d’acord amb el disseny proposat, que es tracta d’un disseny en paral·lel amb península per deixar una zona de menjar. En aquest disseny els mobles baixos dels dos lineals són de 80 centímetres d’alt i les columnes són de 220 centímetres, instal·lats sobre un sòcol de 10 centímetres; els mobles alts són de 90 centímetres d’alt i s’instal·laran a 1 metre 40 centímetres del terra, rematats per una cornisa fins al sostre de fusta DM, que es tractarà i lacarà amb el mateix color blanc de les portes estratificades.

Demana un Pressupost Demana un Pressupost

Al lineal on es troba  península, s’ha distribuïts començant per la porta d’entrada a la cuina, amb una columna de 40 centímetres d’ample, que servirà de rebost, una columna de 60 cm per integrar el forn elèctric multifunció i el forn microones, amb dos calaixos per a cassoles o magatzematge dels aliments, i un mòdul superior d’una sola porta. A continuació, venen 4 mobles alts, tots ells de 60 centímetres. Els mobles baixos, el següent a la columna on hi ha els forns, és de 60 centímetres per integrar un renta-vaixelles, un mòdul sota aigüera de 90 cm d’amples, un mòdul amb 3 calaixos de 45 cm d’ample, un mòdul de 40 cm amb porta, i a la zona de la península hi ha un mòdul de 2 metres i una altre que fa “T” de 60 cm.

Al lineal on es troba la zona de cocció, es deixa un espai per al frigorífic americà Side-By-Side de 150 cm aproximadament, i a sobre es col·locarà un mòdul altell de 35 centímetres d’alt, rematat amb la cornisa de DM fins a sostre. Al costat del frigorífic, els mobles baixos de la zona de cocció constarà d’un mòdul de 3 calaixos de 40 cm, un mòdul de 3 calaixos de 60 cm per integrar la placa d’inducció, i un altre mòdul de 3 calaixos de 40 centímetres. Al part superior anirà una campana extractora decorativa en forma de “T” en acabat negre i acer inoxidable, i una moble per amagar els conductes i tubs del gas.

Les portes triades pel client són estratificades d’alta pressió, amb un acabat mate en color blanc. L’interior del mobiliari és en color gris cendre.  Els tiradors dels mobles baixos i les columnes seran  del tipus nansa rodona de color negre mate. Per als mobles alts no hi ha tiradors, i s’ha optat pel sistema gola. Totes les portes i els calaixos tindran el sistema de tancament esmorteït.  Per acabar amb el conjunt es farà la instal·lació sota els mobles alts d’una tira de llum LED.

Taulell de cuina i frontals de cuina  amb granit d’importació Negre Zimbabwe

Per al taulell de la cuina, els frontals de cuina que anirà sota els mobles alts i darrera de la campana extractora decorativa fins al sostre i la península que es destinarà com zona de menjar, s’ha triat un granit d’importació de color negre Zimbabwe de 2 centímetres de gruix. Es faran els forats per col·locar una aigüera de dues piques d’acer inoxidable i una aixeta amb mànec telescòpic extraïble de la marca Teka, i per la placa de cocció Teka vitroceràmica d’inducció. La península té protagonisme donada les seves grans dimensions d’un metre i 30 centímetres d’ample i un metre i 60 cm de fondària.

Electrodomèstics integrats en el disseny de la cuina

Els electrodomèstics  seran subministrats per Reno Reformae. S’instal·laran un frigorífic americà No Frost, de tipus Side-By-Side amb classificació energètica A++; un renta-vaixelles Teka de 60 centímetres d’amplada emplafonable i classificació energètica A++; un microones Teka integrable amb funció de grill i acabat inoxidable; un forn Teka multifunció pirolític de 60 centímetres amb classificació energètica A+; una placa Teka de cocció vitroceràmica per inducció en negre i tres zones de foc; una campana extractora decorativa en forma “T” de 75 cm d’ample, acabat negre i acer  inoxidable.

Fotos de com es la cuina actualment, abans de fer les reformes que començarem al mes de gener.

Demana un Pressupost Demana un Pressupost

Reforma del Safareig

Dins del temps previst per fer la reforma en aquest pis de Salt, també es farà la reforma del safareig, on es retirarà el granit actual, i es canviarà per un nou taulell de granit nacional color Blau nit de 2 cm de gruix i 60 cm de fondària. El nou taulell cobrirà tot l’espai disponible sobre la rentadora i l’assecadora a més dels mòduls ja existents, per guanyar d’aquesta manera més espai de treball. També es substitueix l’aigüera antiga per una aigüera d’una pica rodona de 39 cm de diàmetre d’acer inoxidable, que és col·locarà sota el granit que es servirà amb el forat fet i sanejat. La instal·lació d’aquesta pica, li acompanyarà la seva corresponent aixeta cromada amb monocomandament i canya giratòria.

Es farà la reposició dels rajols que es facin malbé a l’hora d’arrencat el mabre antic i del sòcol de granit a joc amb el nou taulell.

Us deixem les fotos actuals de  com és el safareig, per a que us feu una idea del canvis.

Reforma parcial del Bany: substitució plat de dutxa

També es farà la reforma parcial del bany, on s’arrencarà el plat de dutxa de porcellana existent, la mampara, l’enrajolat de les parets on anirà el nou plat de dutxa, l’inodor, el moble amb la pica i el mirall. Un cop arrencat tot, es farà el sanejament de la pared i la reubicació de les aixetes per la nova disposició de la dutxa, que amb la instal·lació d’un plat de dutxa de resines ocuparà tota la llargada de la paret del fons del bany (un metre i 40 centímetres).  S’enrajolarà la nova zona de dutxa amb un tipus de rajola Gresite en color marró clar/beix que combinarà amb la resta de rajola que no s’ha arrencat. La nova mampara serà de vidre transparent, amb una fulla fixe i una altra corredissa.

Es pavimentarà a sobre del terra vell, amb gres de 45 per 45 cm de color beix amb aigües. Es farà el tall corresponent per adequar la porta al nou terra. S’instal·larà un inodor Roca The Gap adossat a la paret, un moble amb lavabo incorporat, amb 4 calaixos d’un metre d’ample lacat en blanc mate. El nou mirall tindrà una mida de metro d’ample per 80 cm d’alt, a joc amb el nou moble. Es subministrarà una aixeta de lavabo de la casa Buades model Proa de tipus cascada. També  es farà el muntatge d’una columna de dutxa que aporta el client.

Us deixen algunes fotos de com es ara bany, per a que més endavant veieu la renovació total que hem fet.

Si estàs interessat en una reforma integral o parcial de cuina, bany o safareig com la que és farà al gener en aquest habitatge de Salt, i vols que els nostres dissenyadors et facin un projecte de reforma per actualitzar casa teva, pots emplenar el formulari següent indicant les dades de contacte, el tipus de reforma de la que estàs interessat rebre un pressupost, i l’equip de Reno Reformae es posarà en contacte en poc temps, per acabar de concretar.

Demana un pressupost per el teu projecte de reforma.

Abans i després de Reformar una cuina al barri de Santa Eugènia de Girona

Has decidit reformar la teva vida? Nosaltres t’ajudarem.

  Petita descripció de la reforma que desitja fer:

  1. Responsable de les dades: OSG Serveis Grup S.L.
  2. Finalitat de les dades:Enviament d'informació relativa a la seva consulta
  3. Emmagatzemament de les dades: Les seves dades seran emmagatzemades en els programes de gestió CRM que OSG Serveis Grup S.L. i empreses vinculades fan servir per oferir els seus serveis i atendre les seves peticions com a client (UE).
  4. Drets: En qualsevol moment pots limitar, recuperar i esborrar la teva informació.

   

  Importància
  Valoració dels usuaris
  [Total: 0 Mitjana: 0]
  FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail
  Etiquetes

  Defineix la teva llar perquè la teva llar et defineixi.

  Demana un Pressupost Demana un Pressupost

  Línia 972 23 63 19
  Oficina Central i Magatzem info@renoreformae.com
  Delegació Costa Brava info@renoreformae.com
  Delegació Garrotxa info@renoreformae.com
  Delegació Gironès info@renoreformae.com
  Delegació Osona info@renoreformae.com
  with Nodus.Cat support

  Uso de cookies

  Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies. ACEPTAR

  Aviso de cookies