Espais | Projecte de Construcció d’uns laboratoris i Oficines al Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona | Fi de projecte | Novembre 2018

Girona.- RenoReformae com empresa especialitzada en reformes integrals d’espais de treball a Girona i Barcelona, hem finalitzat el projecte de construcció d’uns laboratoris i oficines al Parc Científic i Tecnològic de Girona. Aquest projecte dota de nous laboratoris i despatxos a una important empresa del sector químic de Girona.

Demana un Pressupost Demana un Pressupost

Objectiu: Adaptar els espais disponibles per construir laboratoris i oficines a Girona

En aquest projecte d’un client empresarial que confia en RenoReformae i OSG Serveis Grup, per als seus projectes constructius, es tractava de reformar i adequar els espais disponibles del Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona situats a la Creueta de Girona. Amb aquest projecte, l’equip de dissenyadors de Reno Reformae  va realitzar l’adaptació i adequació dels espais per a la construcció d’uns laboratoris i unes oficines. Reno Reformae s’ha encarregat de les fases d’enderrocs i desmuntatge, de la fase de paleteria i revestiments, l’aïllament acústic i la fusteria interior, així com de condicionar l’espai a les noves funcionalitats. També ha fet la instal·lació de l’aire condicionat, la divisió dels espais amb divisòries d’alumini i vidre.

200 m2 de laboratoris per a una important empresa del sector químic i sanitari de Girona.

El projecte contemplava condicionar 3 plantes disponibles del Parc Científic i Tecnològic de Girona, sumant un total de 600 metres quadrats. L’espai a distribuir era totalment diàfan i no s’havia fet cap mena de distribució, ni instal·lació de cap tipus. La planta on s’han ubicat els laboratoris es va d’haver de rebaixar el forjat un 6 centímetres amb l’ajuda d’una maquina fresadora industrial de 4 tones de pes, Un cop rebaixat el forjat es va enrasar amb ciment autoanivellant. Un cop sec el ciment es va fer la col·locació del terra de linòleum que anava encolat.  La distribució dels 200 m2 de la planta baixa per als laboratoris s’ha fet amb trasdosats de placa de cartró-guix de 13 mil·límetres i muntants de 70 mil·límetres. Les portes s’han lacat en blanc i les finestres interiors s’han enrasat. També s’han fer la instal·lació de portes dobles batents per facilitar el pas entre laboratoris. S’ha enguixat i pintal en blanc les parets, les columnes de formigó existents i el sostre.

Donat que no era possible la construcció d’un sostre fals per no tenir suficient alçada, la instal·lació del sistema de detecció d’incendis i els plafons leds de 60 x 60 centímetres s’ha fet en superfície. El forjat de les escales que separa les tres plantes es va revestir amb linòleum. També es va construir una barana de ferro pintat en negre, amb un passamans d’acer inoxidable. Les parets es varen revestir amb plaques de cartró-guix i es varen pintar en blanc.

200 m2 de despatxos per a una important empresa del sector químic i sanitari de Girona.

La planta de 200 m2 per a les oficines, s’havia de fer l’enderroc de la façana i fer una obertura per dotar a l’espai de molta llum natural. Va ser necessari instal·lar una talladora de diamant fixada a la façana, igual que OSG Serveis Grup va fer en el projecte de remodelació del Palau Firal de Girona i fer una obertura de 4 metres d’ample tallant la façana existent. En aquesta obertura, posteriorment es va fer la instal·lació d’un tancament d’alumini anoditzat amb trencament de pont tèrmic. També s’ha fet la instal·lació d’uns estors enrotllables “screen”, que tenen un teixit a base de polièster i PVC, que fan de pantalla i deixen passar la claror permeten veure l’exterior sense que des del mateix es pugui veure l’interior.

A l’hora de fer la distribució dels despatxos, es va triar fer les divisòries amb vidre i alumini, amb sostre fals registrable, construït amb plaques acústiques rockfon de llana de roca  de 60 x 60 centímetres.  També es va preveure, i per evitar males insonoritzacions entre les diferents oficines, de construir per sobre d’aquest sostre fals registrable, barreres fòniques. Les barreres fòniques, es varen construït amb placa de cartró-guix i llana de roca.  El sistema d’aire condicionat s’ha fet per conductes en les zones comunes, i splits de sostre a les individuals. Al terra s’ha col·locat un mosaic fosc de 60 x 60 centímetres, que un cop polit i net dona elegància als despatxos.

La instal·lació de llum s’ha fet amb plafons de LED de 60×60 i de 120×60, per cobrir totes les necessitats lumíniques en funció de l’hora del dia. Els sistemes de detecció d’incendis també s’han instal·lat sense problemes a les plaques del sostre registrable.

Us deixem les fotos del fi de projecte de com han quedat els espais de treball, un cop finalitzats tot els treballs del projecte constructiu.

Si necessites un projecte constructiu per adequar els espais de treball en la teva empresa, i vols que els nostres dissenyadors et facin un projecte d’adequació o reforma del teu espai o local comercial, pots emplenar el formulari següent indicant les dades de contacte, el tipus de reforma de la que estàs interessat rebre un pressupost, i l’equip de Reno Reformae es posarà en contacte en poc temps, per acabar de concretar.

Demana un pressupost per el teu projecte de reforma.

Demana pressupost per reformar el teu espai a Reno Reformae

Has decidit reformar el negoci? Nosaltres t’ajudarem.

Petita descripció de la reforma que desitja fer:

  1. Responsable de les dades: OSG Serveis Grup S.L.
  2. Finalitat de les dades:Enviament d'informació relativa a la seva consulta
  3. Emmagatzemament de les dades: Les seves dades seran emmagatzemades en els programes de gestió CRM que OSG Serveis Grup S.L. i empreses vinculades fan servir per oferir els seus serveis i atendre les seves peticions com a client (UE).
  4. Drets: En qualsevol moment pots limitar, recuperar i esborrar la teva informació.

Importància
Valoració dels usuaris
[Total: 1 Mitjana: 5]
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail
Etiquetes

Defineix la teva llar perquè la teva llar et defineixi.

Demana un Pressupost Demana un Pressupost

Línia
972 23 63 19
Oficina Central i Magatzem
info@renoreformae.com
Delegació Costa Brava
info@renoreformae.com
Delegació Garrotxa
info@renoreformae.com
Delegació Gironès
info@renoreformae.com
Delegació Osona
info@renoreformae.com
with Nodus.Cat support

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies